Een account kan door een Beheerder of Suite Admin worden verwijderd.
Binnen de PitCrew Suite bestaat geen aparte mogelijkheid om een account te deactiveren. Wanneer een gebruiker geen toegang meer moet hebben, wordt het account verwijderd.
Account verwijderen
Verwijder het account van de gebruiker via het gebruikersbeheer waarvoor je voldoende rechten hebt.
Bij het verwijderen verdwijnen ook alle gekoppelde rollen en rechten.
Wordt dezelfde persoon later opnieuw uitgenodigd? Dan moeten de benodigde rollen en rechten opnieuw handmatig worden toegekend.
![Pit Crew [Test] Help Center](https://downloads.intercomcdn.eu/i/o/oyt8ojuh/34547/ca906a9b47364bd98f6a355d1ca0/4cb1a41995b18d62386292204e14340b.png)